Καλάθι Αγορών  

 

Τελευταίες εκδόσεις

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ Ο Κύριλλος Λούκαρης και η Γραμματεία των Συνόδων του 16ου και 17ου αιώνα Η Σωτηριολογία του Δυτικού Χριστιανισμού Πώς πρέπει να τρέφεσθε 

  Ιστορικό

­Ο εκδοτικός οίκος ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ιδρύθηκε το 1960 και ήτανε καρπός της βαθύτερης αγάπης του ιδίου για το καλό βιβλίο. Όντας ο ίδιος δραστήριο και υπεύθυνο άτομο, δημιούργησε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης μια από τις σημαντικότερες εκδοτικές επιχειρήσεις τις πόλης.

Στην επιτυχημένη πορεία των 53 ετών, η εκδοτική μας δραστηριότητα έχει αποδώσει εκατοντάδες τίτλους πρωτότυπων και μεταφρασμένων βιβλίων, περιοδικών και μελετών, ξεκινώντας από τον χώρο της Θεολογίας και συνεχίζοντας επεκτεινόμενη στους τομείς της Ιστορίας και της Αρχαιολογίας, της Κλασσικής ­Βυζαντινής ­Νεότερης Φιλολογίας, της Φιλοσοφίας,  και της Ποίησης,  της Γλωσσολογίας και της Λεξικολογίας, της Τέχνης , της Νομικής της Ιατρικής κ.τ.λ.

Γενικότερα, οι εκδόσεις ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ παρέχουν μια πληθώρα επιστημονικών συγγραμμάτων γενικού ενδιαφέροντος, τα οποία ανανεώνονται συνεχώς έτσι ώστε να συμβαδίζουν με τις αυξημένες απαιτήσεις της αγοράς και να αποτελούν την εγκυρότερη, πληρέστερη και πιο σύγχρονη ενημέρωση του Πανεπιστημιακού κόσμου αλλά και του ευρύτερου αναγνωστικού κοινού. Συνεργαζόμενοι εδώ και χρόνια με κορυφαίους εκδοτικούς οίκους από όλο τον κόσμο, είμαστε πάντα στην διάθεσή σας ώστε να σας προμηθεύουμε ξενόγλωσσα βιβλία και περιοδικά οποιασδήποτε επιστημονικής ειδικότητας.

Βασική επιδίωξη μας είναι η κυκλοφορία έργων αναγνωρισμένης αξίας στην διεθνή βιβλιογραφία τα οποία εξοπλίζουν βιβλιοθήκες και εκθέσεις τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού και πληρούν με τον αρτιότερο τρόπο τους όρους της επιστημονικής ­ αισθητικής δεοντολογίας.

­